Over Examenbureau Centerview

Examenbureau Centerview is het onafhankelijke examenbureau voor BHV-examens

Al meer dan tien jaar verzorgt examenbureau Centerview examens voorBHV-opleidingen. Centerview leidt niet op en kan daardoor haar onafhankelijkheid garanderen. Het examenbureau kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak en flexibele mentaliteit.
Examenbureau Centerview is ontstaan uit SBK Opleidingen. Het opleidingsbureau kreeg steeds meer behoefte aan een onafhankelijke entiteit die bevoegd was examens af te nemen. Gevolg: de oprichting van een onafhankelijk Examenbureau Centerview eind jaren '90. Nu, ruim tien jaar later is het bureau doorgewinterd als het gaat om het afnemen van BHV-examens.

Flexibel, persoonlijk en bespreekbaar
Klanten van Centerview doen graag zaken met Centerview vanwege haar Brabantse mentaliteit (waar de persoonlijke aanpak zeker onderdeel van uit maakt) en de flexibele houding ten aanzien van planningen. Zo zetten de medewerkers van Centerview graag een stapje extra om een last minute examen alsnog ingepland te krijgen. De welbekende 9-tot-5-mentaliteit, daar werken ze niet aan mee. Neem gerust contact op met examenbureau Centerview om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerking
Verder is examenbureau Centerview groot voorstander van samenwerking met bedrijven, bij voorkeur op de lange termijn. Centerview is steeds bereid te investeren in samenwerkingsverbanden die voor beide partijen mooie voordelen op kunnen leveren. Interesse in een kennismakingsgesprek? Plan dan vandaag nog een afspraak in met examenbureau Centerview.